Központi írásbeli felvételi vizsga

A BMSZC Bláthyba jelentkező tanulóknak tanulmányi területtől függetlenül matematikából és magyar nyelvből a központi írásbeli felvételi vizsgán (Központi írásbeli felvételi vizsga a kilencedik évfolyamra) részt kell venniük. A központi írásbeli felvételit bármely középiskolában meg lehet írni, ahol azt megszervezik. A központi írásbeli vizsga időpontja: 2021. január 23. 10:00, az írásbeli kezdete előtt fél órával kell megjelenni a vizsga helyszínén. Pótnap (csak a rendes felvételiről való orvosilag igazolt betegség miatti hiányzás esetén.): 2021. január 28. 14:00.

Információk a vizsgára jelentkezetteknek


SzórólapRövid tájékoztatóFelvételi tájékoztatóTájékoztató prezentáció

Felvételi tájékoztató az általános iskolák 8. osztályos tanulói, szülei és tanárai részére

A 2021/2022. tanévben az alábbi képzéseket tervezzük indítani:
  • 5 éves technikumi képzés az informatika és távközlés ágazatban a 11. évfolyamtól választhatóan "Szoftverfejlesztő és -tesztelő" vagy "Informatikai rendszer- és alkalmazás-üzemeltető technikus" szakmákban az általános iskolát most végzőknek 9. évfolyamtól, a 13. évfolyam végén érettségit is adó közismereti képzéssel (tervezett induló létszám 96 fő, 3 osztláy),
  • nyelvi előkészítő évfolyammal induló 1+5 éves technikumi képzés az informatika és távközlés ágazatban a 11. évfolyamtól választhatóan "Szoftverfejlesztő és -tesztelő" vagy "Informatikai rendszer- és alkalmazás-üzemeltető technikus" szakmákban az általános iskolát most végzőknek 9. évfolyamtól, a 13. évfolyam végén érettségit is adó közismereti képzéssel (tervezett induló létszám 32 fő, egy osztály),
  • érettségizetteknek "Szoftverfejlesztő és -tesztelő" vagy "Informatikai rendszer- és alkalmazás-üzemeltető technikus" (esti) felnőttképzés keretében.

Továbbtanulási szülői tájékoztató értekezlet
A továbbtanulási szülői tájékoztató értekezletünk
Nyílt napok a BMSZC Bláthyban
2020. november 4 - 6 -áig és november 26 - 27-én nyílt napokat tartunk. Az érdeklődőknek bemutatjuk az iskolát és bemutató órákat tekinthetnek meg, kérdéseket tehetnek fel. A nyílt napokra előzetesen az iskola honlapján kell regisztrálni. A nyílt napok online részvételi formában kerülnek megrendezésre. Kérjük az alábbi regisztrációs linken jelezzék részvételi szándékukat! A regisztrálókat emailben tájékoztatjuk az esemény online elérhetőségéről. Az évek óta hagyományosan megtartott ingyenes felvételi előkészítő foglalkozásaink ebben az évben, a járványügyi helyzetre való tekintettel elmaradnak.

Bemutató órák elérhetők a képre kattintva


Védelmi és biztonsági szektorban dolgozó partnercégünk álláshirdetése

A szakképzés a jövő lehetősége - Megújuló szakképzés

A https://www.szakkepzes.ikk.hu oldal a megújuló szakképzéshez kapcsolódóan nyújt alapvető információkat az érdeklődők számára. Az új ágazatok és szakmák fordítókulcsa a 2020/2021-es tanévtől alkalmazandó iskolarendszerű képzésekhez kapcsolódó szakmajegyzékben történő eligazodást segíti. Az alapszakmák leírását tartalmazó tájékoztató füzet hozzásegíti a pályaválasztás előtt álló fiatalokat a legmegfelelőbb szakma, lehetséges karrierút kiválasztásához. A térképes és listaszerű iskolakeresőben megtalálható az, hol, milyen iskolatípusban, milyen szakmát lehet tanulni.

Lélek Fényűzése Alapítvány

Iskolánkban A LÉLEK FÉNYŰZÉSE nevű alapítvány 1993. óta működik.

A személyi jövedelemadó 1 %-ából befolyó felajánlásokból, valamint közvetlenül a számlaszámunkra történő befizetésekből a tanulóink számára kiírt pályázatokat, tanulmányi versenyeket, nyelvtanulást, kulturális rendezvényeket támogatunk.

Az alapítvány számlaszáma: OTP Bank 11703006-20055703-00000000
Az alapítvány adószáma: 18058369-1-41

Felajánlásaikat a tanulóink nevében is megköszönjük.

Információk a 2021. elején induló felnőttképzéseinkkel kapcsolatban

Az iskolánkban 2021. elején induló informatikai felnőttképzésekkel kapcsolatban az alábbi hivatkozáson találhatnak információt, illetve itt adhatják le előzetes jelentkezésüket:
Információk és előjelentkezés

Beüzemelt napelemek
Tisztelt Látogatók!

Örömmel jelenthetjük, hogy a téli szünetben beüzemelésre került az intézmény 50kW-os napelemmezője. A megtermelt energia adatai folyamatosan nyomon követhetőek a menüben, vagy itt, a képre kattintva.

A projekt az Európai Unió támogatásával a Kohéziós Alap társfinanszírozásával a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg. A projekt azonosítószáma: KEHOP-5.2.11-16-2016-00078


Publikálva: 2018-01-03 10:00:00


További híreink megtekintése a Hírarchívumban >>>

Eseménynaptár

További események...

Közzétételi lista

Közzétételi lista

Test applications

FELadatLEadás

HőmérőBudapesti Műszaki Szakképzési Centrum Bláthy Ottó Titusz Informatikai Technikum